Læserbrev: <br>Turistservice

Læserbrev:
Turistservice

26. juni 2020 - kl. 4:20 - af

At fejle er som bekendt menneskeligt, men ikke at tage ved lære af det grænser til dumhed. Beslutningen om at lukke Turistkontoret i Sæby er i den grad en fejl. Jeg har endnu ikke mødt en borger i vores skønne by, der ikke har rystet på hovedet af denne beslutning. Så sent som i går talte jeg med et par turister, der var dybt forundret over at komme til en låset dør, hvor de huskede Turistkontoret holdt til.

Man begrunder bl.a økonomien som værende en del af årsagen, men et gammelt ordsprog lyder som bekendt, at man skal så, før man kan høste. Smartphonen styrer desværre mange menneskers daglige gøre og laden, og der kan givetvis denne vej findes mange informationer om Sæby, men der er altså også mange af os, der gerne vil tale med et levende mennesker, når vi har brug for hjælp.

De forretningsdrivende i Sæby gør hver dag deres yderste for at give os borgere og turister en god og positiv oplevelse, nu mangler vi bare at Destination Nord indser nødvendigheden af at gøre det samme.

Peter Ulrik Sørensen.

En kommentar til “Læserbrev:
Turistservice” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Læserbrev:
Turistservice”

  • Margit isaksen

    Lukket turist service i Sæby.
    Der er sat ind med gode og informative beskrivelser af hvad Sæby kan tilbyde med store avisartikler, og dermed invitation til mange gæster der kommer med store forventninger, men værten er fyret, dermed overskygger skuffelsen forventningen!!

    Behandler vi vore private gæster tilsvarende, NEJ!!!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev:
Turistservice'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER