Vandsportens hus til drøftelse i Retfærdigheden

Vandsportens hus til drøftelse i Retfærdigheden

9. december 2017 - kl. 8:56 - af

Initiativgruppen omkring vandsportens hus har været samlet i Retfærdigheden i Algade til møde omkring evaluering af de nyligt 2 afholdte studieture rundt til havne- og vandmiljøer i Jylland, samt det videre forløb.

Mødet var ganske konstruktivt, hvor mødedeltagerne gav håndslag på vilje og samarbejde med etableringen af vandsportens hus på havnen i Sæby.

John Henrik Andersen, som repræsenterer havnegruppen fremlagde mulighederne for beliggenheden på havnen, og fremlagde lidt om forventningerne til økonomien i projektet.

Der blev nedsat en arbejdsgruppe bestående af Mick Anderson, Jesper Heinemeier og Hasse Christensen, som får til opgave, at samle foreningerne en for en med deres ønsker om behov til areal, herunder mødelokaler, fællesfaciliteter, træningsfaciliteter, omklædning og depot/opmagasineringsareal osv.

Dette skal være afsluttet og nedfældet på papir primo februar 2018, hvor der bliver indkaldt til næste møde, således at oplægget kan præsenteres for fonde o. lign efterfølgende.

”Vi blev endvidere enige om at oprette en hjemmeside og en facebook profil, således at byen og kommunens borgere kan følge med i udviklingen af vandsportens hus fra tanke til handling. Muligheden for at følge med i hvorledes foreningerne samles om faciliteterne for bedre synergi og udnyttelse af rammerne i de nye omgivelser.

Hjemmeside adressen er www.vandsportenshus.dk og facebook vandsportens hus, begge grupper er oprettet og vedligeholdes af ildsjælene Mick Anderson og Jesper Heinemeier. Der er ligeledes til opstarten lavet et logo, om det fremadrettet er det korrekte, vil vi tage stilling til inden længe”, fortæller Hasse Christensen, der er projektleder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vandsportens hus til drøftelse i Retfærdigheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER