Sæbygardens jul er lige om hjørnet

Sæbygardens jul er lige om hjørnet

7. december 2017 - kl. 0:51 - af

Og til julen hører Sæbygardens Julealsangskoncert. I langt mere end 25 år har Sæbygardens Tambourkorps og Sæbygardens Harmoniorkester spillet julen ind med glade, swingede, jazzede og mange let genkendelige juletemaer, – og oftest i ny forklædning.

Og med indledning ved tambourkorpset bliver der varmet op til denne dejlige, hyggelige tilbagevendende juletradition i Sæby Kirke. Sæt X i kalenderen søndag den 17. december kl. 19.00.

Kom indenfor og nyd musikken, syng med på mange af julens dejlige salmer. Og som noget nyt vil Sæbygardens Harmoniorkester i år ledsages af den dygtige sanger Mai Skytte, som vil synge for på salmerne. Kirkens organist Henrik Strøm har også i år lovet at bidrage med orgelspil til salmer samt et flot stykke orgel-musik midt i koncerten.

En lille entré på kr. 50,- koster det at nyde musikken fra byens ældste orkester med masser af unge dygtige musikere. Entréen går ubeskåret til Sæbygardens ungdomsarbejde.

Sæbygarden glæder sig som altid til at byde velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygardens jul er lige om hjørnet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER