Sæby Bigband med fed julekoncert på Skovlyst

Sæby Bigband med fed julekoncert på Skovlyst

30. november 2017 - kl. 0:25 - af

Sæby Big Band har i år indgået et nyt samarbejde omkring julekoncerten. Det er Sæby Scenen, der er nye samarbejdspartnere. Søndag d. 3. december kl. 14.00 kan en forrygende julekoncert derfor opleves i de hyggelige rammer på Skovlyst i Sæbygård Skov.

Santa Claus is comming to Town, og da Frank Sørensen står i spidsen for et sprudlende swingende Sæby Big Band vil White Christmas drysse ned fra en krystalklar december himmel.

Forrest i kanen sammen med funky Rudolph står de to sangere Anna Bilde og Frederik Pilgaard.

Det dygtige og populære Big Band vil levere et repetoire af lækker julejazz – 2 x 45 min. I pausen sælges gløgg, æbleskiver og andet godt.

Det er første gang Sæby Big Band og Sæby Scenen har samarbejde omkring en koncert. Begge parter ser gode muligheder i at byde publikum til musik og hygge på det dejlige sted i Sæby. Nu prøves i første omgang med julekoncert. Arrangørerne håber naturligvis, at mange på årets første søndag i advent vil finde vejen til et par timers god oplevelse i Skoven i Sæby.

Billetter købes ved indgangen for beskedne 50 kr.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Bigband med fed julekoncert på Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER