Koncerten med Ann-Mette Elten udsolgt

Koncerten med Ann-Mette Elten udsolgt

26. november 2017 - kl. 1:03 - af

Som mange sikkert har opdaget, er aftenens julekoncert i Sæby Kirke med Ann-Mette Elten total udsolgt.

Det er Lions i Sæby, der for første gang står bag en sådan koncert, og Vagn Kraglund fra Lions fortæller, at det er helt overvældende med den interesse, der har været for koncerten. Han kan ligeledes løfte sløret for, at Lions igen til næste år vil gentage successen, dog med en anden kunstner.

Så ærgre du dig over, at du ikke har fået billetter til dette års julekoncert, så er det med at være klar, når salget til næste års koncert gives fri.

Næste års kunstner er Kurt Ravn.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncerten med Ann-Mette Elten udsolgt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER