Stor lokal opbakning til Jørgen Rørbæk Henriksen

Stor lokal opbakning til Jørgen Rørbæk Henriksen

25. november 2017 - kl. 0:36 - af

Regionspolitiker, falckredder Jørgen Rørbæk Henriksen (A) – og bosat i Sæby – nød stor lokal opbakning ved valget til Regionsrådet.

Han er i forvejen medlem af Regionsrådet, og han blev valgt ind i det nye regionsråd, der træder i kraft fra nytår, med 1.086 personlige stemmer alene på afstemningssted Sæby. Det var flere end regionsrådsformand Ulla Astman (A) opnåede i Sæby med 968 personlige stemmer.

Dertil kommer, at Jørgen Rørbæk Henriksen også fik en del stemmer i oplandsbyerne, bl.a. 49 ved afstemningssted Volstrup, 46 i Hørby, 42 i Østervrå og 41 i Dybvad. Også ved de 3 store afstemningssteder i Frederikshavn kunne Jørgen Rørbæk Henriksen tillige mønstre i alt 164 personlige stemmer.

I alt opnåede Rørbæk Henriksen 1.646 personlige stemmer i Frederikshavn Kommune og blev blandt socialdemokraterne den kandidat, der opnåede tredjeflest personlige stemmer for partiet i kommunen. Selv om der er langt op til Ulla Astmans i alt 48.586 personlige stemmer, nåede Jørgen Rørbæk samlet set op på 1.827 personlige stemmer i hele regionen.

Til Sæby Avis siger Jørgen Rørbæk Henriksen, at han er særdeles glad over den tillid og store lokale opbakning, som nordjyderne og i særdeleshed sæbynitterne har givet ham.

”Det varmer meget, at vælgerne har tiltro til mig og det politiske arbejde, jeg udfører, og den linje, jeg står for. Jeg kan allerede nu love vælgerne, at jeg vil gøre, hvad der står i min magt for at forvalte denne tillid på bedst mulige måde,” udtaler Jørgen Rørbæk Henriksen.

Man kan se de enkelte partiers stemmer og ligeledes de enkelte kandidaters personlige stemmer ved at benytte disse links:
https://www.kmdvalg.dk/rv/2017/R84712813.htm

https://www.kmdvalg.dk/rv/2017/r84712A.htm

og specifikt for Socialdemokratiet med Ulla Astman og Jørgen Rørbæk Henriksen
https://www.kmdvalg.dk/rv/2017/r84712813012A.htm

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor lokal opbakning til Jørgen Rørbæk Henriksen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER