Gå-hjem-møde med fokus på byggetilladelser

Gå-hjem-møde med fokus på byggetilladelser

25. november 2017 - kl. 10:09 - af

Center for Teknik og Miljø, Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord ønsker at gøre det så let som muligt at ansøge om byggetilladelse. De inviterer derfor til gå-hjem-møde med fokus på ansøgningsprocessen.

Alle byggesager, der kræver tilladelse, skal søges via selvbetjeningsportalen Byg & Miljø. Center for Teknik og Miljø vil give en gennemgang af portalens muligheder med gode råd til ansøgningsprocessen med henblik på en let og hurtig sagsbehandling.

– Vi vil gerne gøre det så let og gennemsigtigt som muligt at søge byggetilladelser i Frederikshavn Kommune. Vores efterhånden solide erfaring med selvbetjeningsportalen betyder, at vi kan målrette hjælpen og gennemgangen af portalen, så vi kan støtte dem, der føler sig udfordret i ansøgningsprocessen, siger afdelingsleder May-Britt Petersen, Teknik og Miljø.

Til mødet vil der være en trin for trin gennemgang af portalen med råd og vejledning fra Eva Lorenzen fra Teknik og Miljø. Ligesom der vil være mulighed for at stille konkrete spørgsmål til koordinator og byggesagsbehandler Christian Aarup, Teknik og Miljø. Erhvervshus Nord byder velkommen og opfordrer håndværkere og entreprenører til at deltage

– Vi er fokuseret på at gøre det lettere for vores virksomheder at drive forretning. Derfor vil vi gerne være med til at synliggøre områder, hvor digitaliseringen hjælper virksomhederne i deres daglige drift. Selvbetjeningsportalen Byg & Miljø er et godt eksempel på et redskab, der kan hjælpe den enkelte med en hurtig sagsbehandling, fortæller erhvervskonsulent Lene Kappelborg fra Erhvervshus Nord.

Gå-hjem-mødet afvikles onsdag den 29. november kl. 15.00-16.30 i Kattegat Siloen. Man skal tilmelde sig via Erhvervshus Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gå-hjem-møde med fokus på byggetilladelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER