Sæby kan også blive kendt<br> for hotelværelser på vandet

Sæby kan også blive kendt
for hotelværelser på vandet

4. maj 2017 - kl. 9:03 - af

Sæby-arkitekten Michael Morell præsenterer nu et nyt Design Concept fra Morell Architecture – Hotelværelser på vandet i forbindelse med ny havneudvidelse på Sæby Havn.

Der tales lige nu et stort projekt på havnen i Sæby, som dels skal give en større havn med mange nye rekreative aktiviteter, dels skabe Vandsportens Hus og område, som noget helt enestående og sandsynligvis med stor tiltrækning af både nye indbyggere, erhvervsfolk, arbejdspladser og gæster.

De skal opleve, spise, handle og bo, og Sæby-områdets unikke beliggenhed åbner op for mange alternative muligheder, som vil vække opsigt og betyde, at rigtig mange mennesker fra ind- og udland bare skal være i Sæby.

Sæby skal præstere noget, der ikke findes andre steder, og lige tænkes der store tanker og tegnes mange udfordrende streger. Morell Architecture kommer hele tiden med nye idéer. Er Sæby klar til fremtiden?

Morell Architecture
Grønnegade 3, 9300 Sæby
www.morell-arch.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby kan også blive kendt
for hotelværelser på vandet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER