“Taize, et åndehul og et fællesskab for unge”

“Taize, et åndehul og et fællesskab for unge”

27. november 2014 - kl. 8:48 - af

Kirken dagligstueDet er temaet denne gang i “Kirkens dagligstue”, fredag den 28. november kl. 14.30. Her er samværet og samtalen vigtig, men selvfølgelig også kaffen, og man må gerne komme i god tid inden kl. 14.30.

Taize er en landsby i det sydlige Frankrig. Men det er også et kirkeligt center, hvor der hver eneste uge fra marts til oktober er mange hundrede unge fra forskellige lande og fra mange forskellige kirkesamfund, der tager på en uges ophold.

Centret blev oprettet kort efter anden verdenskrig som et hjælpearbejde blandt de mange, der led af verdenskrigens følger. Den navnkundige Broder Roger var foregangsmanden og ledede og udviklede sammen med et kommunitet stedet til at blive det, som det er i dag.

Solveig og Keld Skovgård besøgte stedet i sommer og vil fortælle og vise billeder derfra, og der skal også synges sange fra den sangtradition, som stedet er kendt for.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '“Taize, et åndehul og et fællesskab for unge”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER