Sæby BK fik ikke indfriet forventningerne i weekenden

Sæby BK fik ikke indfriet forventningerne i weekenden

5. marts 2012 - kl. 11:46 - af

Basketball resultatet for 1. division damer Fjordager BK Odense – Sæby endte 82-50

Odense var for stærke hjemme. Det blev slet ikke den lige kamp, som alt var lagt op til i denne weekends opgør mellem de to hold.  De to holds første opgør i turneringen havde været spillet ganske tæt med sejr til hver.

Første periode: Sæby er godt med i starten og efter 3 minutter, tages der endda afstand til Odense. Specielt Sæbys langskytter giver Fynboerne problemer. Med 3 minutter tilbage fører Sæby 12-19, men så får Odense justeret deres angreb og bringer deres tidligere landsholdspiller Thilde Larsen samt den tidligere sæbyspiller Sandie Frandsen i stilling. Deres skud formår sæbyforsvaret ikke at dække op på , og Odense bringer sig foran og vinder perioden 27-19.

Anden periode: Odense forsætter deres fremmarch. Igen kniber det for sæbyforsvaret at nå ud til modstandernes skytter, som er utrolige præcise i deres afslutninger. Også i angrebet er der krise. Der bliver ikke givet megen plads til sæbyspillerne, og ca. 4 minutter inde i perioden er stillingen nu 35-19. Sæbys angrebet bliver nu justeret, og de har et par gode minutter, hvor specielt Line Ypkendanz får skudt sig ind. Sæby får et ”run” på 9-2 i løbet af de næste par minutter, men det er som om hver gang Sæby justerer sit angreb, har Odense et modtræk, så igen rykker de fra og fører ved halvleg sikkert 48-28.

Tredje periode: Sæby går på banen med tro og love på at forsvaret skal forbedres. Dette sker også, og der er nu mere styr på de to profiler fra Odense. Desværre træder andre af modstanderne til, samtidig med at Sæbys afslutninger ikke er præcise nok. Sæby taber perioden med hele 18-3 og er bagud hele 66-31.

Fjerde periode: Sæby har i periodepausen aftalt at satse alt fremad og prøve at presse Odense i deres opspil. Sæby får nu standset mange af modstandernes opspil, hvor specielt Signe Brandt får erobret en del bolde, som bliver omsat til scoringer i modsat ende. Det flotte forsvar giver sæbyspillerne ny energi. Sæby vinder perioden, men må se sig slået af et taktisk dygtigt og velspillende odensehold med 82-50.

”Vi havde en hel anden forventning til denne kamp, men sådan skulle det ikke blive. Vi har nogle ting, vi skal arbejde videre med inden næste kamp. Men dog også glædeligt, at vise ting, som vi igennem sæsonen har arbejdet med, virker, som eksempel vores presforsvar. Vi havde også i denne kamp tilgang af Christina Legaard, som er tilbage på holdet efter barsel. Det vil i de kommende kampe give os flere ”strenge” at spille på”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 16 point, Henriette Sørensen 16, Line Ypkendanz 6, Charlotte Simonsen 6, Nanna Jensen 2, Nina Munch 2, og Louise Munch 2 point.

Periodecifre:

1      27-19

2      21-09

3      18-03

4      16-19

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK fik ikke indfriet forventningerne i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER