Sparekassen Danmark Fonden hjælper Sæby Badmintonklub i mål med ny varmekilde

Sparekassen Danmark Fonden hjælper Sæby Badmintonklub i mål med ny varmekilde

13. juni 2024 - kl. 10:07 - af

Tirsdag 11. juni, afholdte Sparekassen Danmark Fonden Jerslev, uddelingsarrangement i Sæby Badmintonklubs lokaler på Skovalleen.
Ved arrangementet offentliggjorde fonden, at de har besluttet at imødekomme klubbens ansøgning om støtte til udskiftning af oliefyret til fjernvarme, med en donation på 50.000 kr.
Donationen blev overrakt af afdelingsdirektør, Lars Høst, i Sparekassens Sæby-afdeling til Sæby Badmintonklubs Formand, Per Nygaard.

Per Nygaard udtaler: ”Jeg og hele Sæby Badmintonklub er utrolig glade for donationen fra Sparekassen Danmark Fonden Jerslev og Lars Høst. Donationen betyder at klubben nu er helt i mål, med at rejse pengene til udskiftningen af oliefyret og en endelig overgang til fjernvarme i hallen”.

Om Sæby Badmintonklubs projekt:

  • Sæby Badmintonklub opvarmes i dag af tre forskellige varmekilder. Omklædningsrummene opvarmes af fjernvarme, cafeteriaet opvarmes af varmepumpe og selve badmintonhallen opvarmes af oliefyr.
  • Klubben har siden 2011 arbejdet på at udskifte oliefyret med fjernvarme.
  • Klubben har i 2023 & 2024 fået lavet rørføring til fjernvarme i hallen, men der har desværre ikke – før nu – været økonomi til fase 2 i projektet, som indebærer opsætning af radiatorer i hallen, som er altafgørende for at hallens opvarmning sker via fjernvarme.
  • Donationen fra Sparekassen Danmark Fonden betyder at Sæby Badmintonklubs CO2-aftryk vil reduceres med lige knap 10 tons pr. år.
  • Klubben økonomi vil også komme til at se væsentligt anderledes ud, idet klubben forventer en væsentlig reduktion af varmeudgiften, som gør en stor forskel for klubbens økonomi fremadrettet.
  • Melsen Fonden har for nylig doneret 50.000 kr. til projektet og med Lars Høst og Sparekassen Danmark Fonden Jerslevs donation, kan projektet nu gennemføres.

Om Sparekassen Danmark Fonden Jerslev:

  • Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jerslev Sparekasses virkeområde. Fondens grundkapital udgør 77 millioner kr., som er indbetalt kontant.
  • Fondens næste ansøgningsfrist er 10. august 2024.

Læs mere om fondens Retningslinjer og ansøg her: https://www.sparekassendanmarkfondenjerslev.dk/ansoeg-fonden/

På billedet øverst i artiklen ses fra venstre; Morten Henriksen (Sæby Badmintonklub), Mads Nedergård Møller (Sæby Badmintonklub), Per Nygaard (Sæby Badmintonklub), Henrik Erlandsen (Sparekassen Danmark Fonden), Casper Nygaard (Sæby Badmintonklub), Michael Hultfeldt (Sæby Badmintonklub), Lars Høst (Sparekassen Danmark), Helle Rømer Skole (Sparekassen Danmark Fonden).

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Danmark Fonden hjælper Sæby Badmintonklub i mål med ny varmekilde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger