Bevaringsværdigt byhus på unik adresse i Sæby – sjældent udbudt

Bevaringsværdigt byhus på unik adresse i Sæby – sjældent udbudt

16. september 2023 - kl. 2:48 - af

At opdatere et klassisk byhus hører til de sværeste manøvrer på boligmarkedet. Det kræver nemlig lige dele vedholdenhed, forsigtighed og sikker hånd. Lykkes man derimod med sit foretagende, kan man være så heldig at stå med en bolig, der ligner Algade 53 – et smukt, bevaringsværdigt byhus i Sæbys gamle bykerne.
Med åen i baghaven og havnemiljøet inden for rækkevidde får I en beliggenhed, som hører til de absolut sjældne. Omkring jer ligger Klostertorvets andre historiske ejendomme, der i fællesskab giver området sin særlige stemning og identitet. Jeres egen bolig har rødder i 1800-tallet, mens nuværende ejer foretog en lang række forbedringer på denne side af årtusindskiftet.

Først gav man sig i kast med en facaderenovering, inden man etablerede elegante glasfacader, der kommer udsigten til gode. Dernæst blev det selve boligens tur, og her kan I for alvor høste frugterne af arbejdet. I får nemlig ikke en topmoderne bolig i en klassisk ramme, men derimod et afbalanceret hus, som har en fin harmoni mellem det indre og det ydre.

Ganske vist etablerede man et åbent køkken-alrum i 2003, men glem alt om grebsfri flader og blændende højglans. Sig i stedet velkommen til en elegant, rustik indretning, der følger husets tråd. Ved køkkenet finder I desuden et praktisk viktualierum og en skøn stue, mens stueplan også byder på bryggers, toilet samt badeværelse fra 2003. Ved entréen ligger et enkelt værelse, som kan være en oplagt teenageafdeling, mens I finder yderligere to værelser på første sal. Det ene har tilmed forbindelse til en dejlig udsigtsstue, og ved reposen ligger endnu et badeværelse.

Selv haven er taget under behørig behandling, så I kan nyde de skønne omgivelser fra første parket. Kombinationen af højbede, frugttræer og terrasser giver indtryk af en eksemplarisk byhave, og I får endda et lækkert drivhus fra 2017.

Velkommen til.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Algade 53, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000156

Type: Villa

Boligareal: 183 kvm2

Grundareal: 524 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 2

Byggeår: 1896

Pris: 3.450.000 ,-

Ejerudgifter: 2194 kr.

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bevaringsværdigt byhus på unik adresse i Sæby – sjældent udbudt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER