Hvordan ser Danmarks chancer ud ved VM i Qatar?

Hvordan ser Danmarks chancer ud ved VM i Qatar?

18. juli 2022 - kl. 14:04 - af

Dette indhold er sponsoreret.

VM i fodbold, som denne gang afholdes i Qatar, begynder stille og roligt at nærmere sig. Det bliver en stor begivenhed, som mange danskere har glædet sig til i lang tid – især efter EM sidste, hvor holdet naturligvis nåede frem til semifinalen. Derfor vil denne artikel kigge lidt på Danmarks chancer, og hvem de eventuelt vil kunne møde, hvis de går videre fra gruppespillet.

Danmarks chancer for at gå videre fra gruppespillet i VM 2022

Danmark er blandt de 32 udvalgte nationer, der skal dyste om fodboldens verdensmesterskab i Qatar 2022. Danmarks gruppe består af Frankrig, Australien og Tunesien. Danmarks kampe til VM 2022 starter her med kampen imod Tunesien den 22. november, hvorefter de skal møde Frankrig fire dage senere, den 26. november – og den 30. november slutter de så af med Australien.

Det bliver en svær gruppe for Danmark, men det er ikke umuligt at komme videre fra den. Danmark har et godt hold, og hvis de spiller op til deres bedste niveau, så kan de sagtens slå alle tre hold. Det bliver dog svært at slå Frankrig, som er ét af verdens bedste fodboldnationer – selvom de senest slog dem på Stade de France i Nations League. Tunesien er et ikke er dårligt hold, men Danmark har en god chance for at slå dem – hvilket også kan siges om Australien, som måske kan tegnes som det svage link i gruppen.

Generelt så burde det nævnes, at Danmark og Frankrig er de to bedste hold gruppen, og eftersom to hold kan gå videre fra den, så må disse to regnes som favoritter til at gå videre. Yderligere, hvis Danmark præsterer på det niveau, som har kendetegnet landsholdet de seneste år, og især ved EM, så kan chancerne kun være gode for avancement – så derfor har Danmark dermed en god chance for at komme videre fra gruppen.

Hvem vil de kunne møde efter gruppespillet?

Hvis Danmark formår at gå videre fra gruppespillet, så venter der nogle forskellige muligheder angående modstandere. Hvis de spiller sig videre via andenpladsen, så skal de møde vinderen af gruppe C, som forventes at være Argentina. Her er de andre hold i den gruppe henholdvis Polen, Mexico og Saudi-Arabien. Hvis Danmark til gengæld vinder gruppen, så kan det forventes, at enten Polen eller Mexico venter i 1/8 finalen.

Derfor burde Danmark selvfølgelig satse på at vinde gruppen, hvis de vil øge chancerne for at få et lidt mere overkommelig modstander efter gruppespillet. Men uanset hvad, så bliver det ikke nemt, hvorfor det kræves, at de danske drenge fortsætter den fine form, som har karakteriseret holdet de seneste år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvordan ser Danmarks chancer ud ved VM i Qatar?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger