Bliv klar til VM i fodbold 2022

Bliv klar til VM i fodbold 2022

22. juni 2022 - kl. 8:25 - af

Dette indhold er sponsoreret.

Det er ikke længe siden, at der hang rød-hvide flag ud af alle vinduer, da Danmarks fodboldlandshold nåede semifinalen i EM 2020. Men allerede til november starter VM i Qatar, og der er ingen tvivl om, at fodboldfeberen kommer til at ramme Danmark endnu en gang. Der er rigtig mange danskere, som gerne vil følge med i vm fodbold tv, og måske er du en af dem? Læs med her og bliv klar til VM i fodbold 2022.

Danmarks kampe til VM i fodbold

Danmark er ved VM i Qatar landet i gruppe D sammen med landene Frankrig, Australien og Tunesien. De danske herrer skal spille deres første kamp d. 22. november, og de andre kampe i gruppespillet ligger henholdsvis d. 26. og 30. november. Efter sejren over Frankrig i Nations League har Danmark en reel chance for at gå videre som vinderen af puljen, hvilket allerede nu sætter høje forhåbninger til det danske herrelandshold.

Skab en fodboldfest

Sjældent bliver det mere spændende, end når man kan følge landsholdet gå efter sejre, give store overraskelser og spille nogle intense kampe. Derfor er det en begivenhed, der på alle måder kan fejres. Man kan vælge at invitere nogle venner til fodboldfest med øl, hot dogs og rød-hvide trøjer, eller man kan vælge at lave en større begivenhed ude i byen med storskærm. Netop fodbold er noget af det, der kan forene mennesker i alle aldre – også hvis de ikke kender hinanden på forhånd. Kig derfor efter, om der bliver stablet nogle begivenheder på banen i byen – hvis ikke, kan du jo overveje at tage det første skridt eller invitere vennerne privat.

Spil på resultaterne

Alle kampe kan ses hjemme fra stuen, på byens barer eller til storskærmsbegivenheder. Man kan følge med live, og derfor kan det give lidt ekstra spænding, hvis man satser på nogle bestemte resultater, målscorer eller udfald. Det gælder både for dem, der allerede ved meget om fodbold og dermed har større sandsynlighed for at forudse, hvad der vil komme til at ske, men det gælder også for dem, der ikke synes fodbold er så spændende i sig selv. Ved at satse små summer, sætter man noget på spil – og så bliver kampen ellers endnu mere intens!

Man kan også overveje at tage betting med ind på arbejdspladsen eller til byens fællesarrangement. Her kan man selv skabe nogle odds, og lade den samlede indtjening fra konkurrencen gå til en fælles oplevelse – eller donere det til den lokale fodboldforening.

Der er stadig god tid til VM starter, men vil man gøre noget større ud af det, er det en god ide allerede at starte nu. Kun kreativiteten sætter grænser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv klar til VM i fodbold 2022' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER