Konstituerende byråd kastes ud i 101 dagsordenspunkter

Konstituerende byråd kastes ud i 101 dagsordenspunkter

29. november 2021 - kl. 2:19 - af

Det nyvalgte byråd får sin ilddåb, når der er konstituerende møde om aftenen den 1. december.

Og det er ikke småting, der er ridset op til beslutning og fordeling af opgaver. Ikke færre end 101 (sic!) punkter er linet som punkter på dagsordenen på ikke færre end 115 A4-sider.

Kigger man nærmere efter, er det sandelig ikke så lidt, byrådsmedlemmer og diverse personer med politisk tilknytning skal beskæftige sig med i udvalg, bestyrelser (bl.a. Forsyningen og havnene i Skagen og Frederikshavn), kommissioner, KL’s delegeretmøde, valgstyrere, nævn, fonde og foreninger.

Derfor er det nok heller ikke så underligt, at der i en lang række af punkterne lægges op til, at Byrådets repræsentation begrænses eller helt ophører. Her viser sig en lang, lang liste at gøremål, som politikerne hidtil har været repræsenteret i.

Avisen påregner efter det konstituerende møde at vende tilbage med fordelingen af diverse poster og ”ben”. Men i første omgang kan nævnes nogle af de punkter, som er anført på mødets dagsorden. Og de første punkter på dagsordenen er naturligvis valg af formand og næstformænd for byrådet samt byrådets sammensætning.

Derefter går man over til godkendelse af byrådets mødekalender i 2022 og til fordeling af posterne i de politiske udvalg.

I en længere række politiske repræsentationer ønskes politikernes direkte gøremål helt eller delvist nu og fremover begrænset. Det gælder bl.a. Sæby Jernvandkur, Nic. Nellemanns Fond, Fonden Arena Nord, Fontænehuset, Bygningsforbedringsudvalget, Bestyrelsen for Sundhedshus Sæby I/S, Sæby Erhvervsforening, Fonden Fiskens Hus Danmark, Frederikshavn Marina, Skagen Ældreboligselskab, Den selvejende institution Caspershus, Klitgården Fonden, Fonden Skagen Helse, Folkeuniversitet i Skagen, Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter, Skagen Festival, Skagen Festival Fond 2007, ) Fonden for Skagen Tennis- og Badmintonhaller, Fonden Skagen Ridehus, Ålbæk Idrætscenter, Frederikshavn Idrætscenter, Sæby Svømmebad, Hørkærhytten, Den selvejende institution Perlen, Neotes, Kvissel Fritidshus, Krogsholt Lejrcenter, Kvissel Stationsbygning, Den selvejende institution Sæbygård, Bangsbo Botaniske Have, Den selvejende institution W. Klitgaard, Maritim Historisk Forening, Sognefogedgården i Frederikshavn, Aktivitetshuset Ravnshøj, Jens Otto Krags Hus i Skiveren, Cruise Skagen Denmark samt Frederikshavn Idrætshal ApS.

Link til den samlede oversigt over poster, der skal tages stilling til:
https://frederikshavn.dk/umbraco/Surface/LocalEsdhPdfSurface/GetAgendaPdf?commId=Frederikshavn%20Byr%C3%A5d&date=Frederikshavn%20Byr%C3%A5d%2F01-12-2021%2019.00%20-%2022.00&fileName=Frederikshavn%20Byr%C3%A5d%2F01-12-2021%2019.00%20-%2022.00%2FDagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konstituerende byråd kastes ud i 101 dagsordenspunkter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER