Arkitekttegnet bolig med HAVUDSIGT over Kattegat

Arkitekttegnet bolig med HAVUDSIGT over Kattegat

25. juli 2021 - kl. 6:05 - af

home Sæby – Læsø: Attraktiv beliggenhed i Sydbyen på lille vej med adgang til stisystemer.

Arkitekttegnet bolig med flot tidløs og helt unik indretning samt lækkert afstemt interiør. Boligen er placeret højt på grunden, hvilket gør, at HAVUDSIGTEN over Kattegat er udnyttet optimalt. Villaen er løbende renoveret med et særdeles vellykket resultat, hvor sælger har formået at bibeholde nogle af de oprindelige arkitektoniske udtryk og samtidig givet boligen et mere moderne look. Der er anvendt kvalitetsmaterialer både inde og ude, og der er flere gennemtænkte løsninger og detaljer, herunder kan nævnes centralstøvsuger og skakt til vasketøj fra badeværelset og ned i kælderen.

Villaen byder velkommen i entréen med nyt dør/vinduesparti. Fra entréen åbnes døren til stuen, hvor det store vinduesparti giver optimal udsigt og møblerne i stuen er placeret efter udsigten. Udover udsigten er det særlige ved stuen også, at der er loft til kip og flere spændene detaljer i indretningen.
Spisebordet er placeret i forlængelse af stuen med udgang til den skønne sydvendte terrasse. I delvis åben forbindelse ligger køkkenet. Et særligt køkken, der er indrettet i midten af huset som et u-køkken med flotte træelementer og ovenlysvindue med skønt lysindfald.

I højere niveau 3-trin op, bydes der velkommen i værelsesafdelingen, som består af to fine værelser med skabe, trælåger, der matcher køkkenet samt soveværelse med direkte adgang til walk-in og badeværelse. Badeværelset er rummeligt og indrettet med toilet, badekar, bruseniche og håndvask i integreret skabsmiljø, samt sauna. Igen er her mange flotte detaljer i indretningen som matcher husets stil. Slutteligt er der gæstetoilet på dette plan.

Huset har desuden en rummelig kælder, med flere gode rum og funktioner, samt endnu et badeværelse. I kælderen er der indrettet baggang og kældertrappen fører op til haven, forgangen og garagen.

Haven er hyggeligt anlagt i flere niveauer og grunden er udnyttet optimalt. Der er indrettet terrasser, således udsigten kan nydes i solen til morgenkaffe og den resterende del af dagen mod syd. Til huset hører garage med høj tagkonstruktion og to elektriske porte. Den er bygget ind i grunden og indeholder ligeledes værksted og god plads til opbevaring.

Kort fortalt, er dette en yderst spændende og velholdt bolig, der ikke kan beskrives, men som skal ses med egne øjne.

Pris: 2.595.000

Udbetaling: 130.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.215

Energiklasse: C

Boligareal: 136 m2

Grundareal: 923 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arkitekttegnet bolig med HAVUDSIGT over Kattegat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER