MENY Sæby nomineret til slagterpris

Thomas Eriksen og Benny Nielsen foran slagterafdelingen. Foto: SaebyAvis.dk

MENY Sæby nomineret til slagterpris

15. juni 2021 - kl. 5:36 - af

MENY i Sæby er blevet indstillet og nomineret til dette års slagterpris for supermarkeder i hele Danmark.

Bag nomineringerne står Landbrug & Fødevarer, og prisen uddeles på Hindsgavl Slot ved Middelfart den 28. september.

De to øvrige nominerede er ifølge Sæby Avis’ oplysninger Bilka Randers og SuperBrugsen Asnæs på Vestsjælland.

MENY Sæby har to slagtermestre, som står i spidsen for supermarkedets store slagter- og delikatesseafdeling, nemlig Benny Nielsen, som har været her i 13 år, og Thomas Eriksen, som har været ansat de seneste 3 år.

Råvarer og kvalitet
Thomas Eriksen forklarer til Sæby Avis, at hen over sommeren vil den 8-9 personer store jury fra Landbrug & Fødevarer komme på uanmeldt besøg i forretningen. I slagterafdelingen vil de bl.a. se på hygiejnen, råvarerne og produkternes kvalitet og desuden gennemgå regnskaber m.v.

Ligeledes vil der helt uanmeldt dukke en såkaldt ”Mystery shopper” op. Vedkommende vil ”mærke efter”, om pågældende som ”almindelig” kunde samlet set får den bedst mulige oplevelser i slagterafdelingen.

Når disse procedurer har fundet sted blandt alle 3 nominerede, vil juryen foretage en endelig bedømmelse og finde vinderen for 2021.

MENY-kæden har i år peget på butikken i Sæby som kædens bedst kvalificerede slagterafdeling nu, forklarer de to slagtermestre. Det menes at være første gang en MENY-butik nord for Limfjorden kommer i betragtning til slagterprisen.

Sammenhold og dygtige medarbejdere
”Det er vigtigt for os at påpege, at en sådan nominering i høj grad er baseret på teamwork, sammenhold og dedikerede medarbejdere,” lyder det fra Benny Nielsen og Thomas Eriksen. Afdelingen har 7 voksne ansat, hertil kommer en række ungarbejdere.

”Vi satser i øget grad på økologi, lokale råvarer, dyrevelfærd, solidt håndværk og hjemmelavede produkter,” forklarer de to slagtermestre, der bl.a. fremhæver Sæby-skinken og butikkens rullepølse som meget efterspurgte og populære produkter blandt kunderne. ”Vi lægger rigtig megen vægt på at være fagfolk med hjertet og yde bedst mulig kundeservice.”

Landbrug & Fødevarer vil med slagterprisen vise respekt for og anerkende det store arbejde på området, som bl.a. foregår i supermarkeder og slagterbutikker rundt om i Danmark.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'MENY Sæby nomineret til slagterpris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER