DEKRA i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj

DEKRA i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj

20. april 2021 - kl. 10:18 - af

DEKRA Køreteknisk Anlæg i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj Frederikshavn om nye biler til banen. De nye biler skal ifølge Karsten Trend Poulsen, adm. direktør i DEKRA Nordjylland, være med til at højne sikkerheden og skabe endnu mere køreglæde for køreskoleeleverne.

Spritnye biler til elever
Uggerhøj i Frederikshavn har netop leveret 6 spritnye Citroën biler til DEKRAs Køreteknisk Anlæg i Sæby. Bilerne vil blive brugt af de nye billister som tager kørekort til personbil.

”Vores anlæg i Sæby bliver brugt af elever fra køreskolerne primært i Sæby, Frederikshavn, Skagen og Hjørring. Men også køreskoler i Brønderslev og Vodskov bruger banen i Sæby,” fortæller adm. direktør i DEKRA Nordjylland, Karsten Trend Poulsen.

Fokus på sikkerheden
DEKRA er kendt i hele verden for at højne sikkerheden på vejene, i virksomheder og i hjemmet. Derfor er det helt naturligt at køretøjerne på banen også er nye, hvad enten det er personbiler eller lastbiler.

”De unge som skal have kørekort og ud i trafikken som nye bilister, skal have en god oplevelse på vores bane, og det får de med de nye, miljørigtige biler, som har alt i udstyr. Vi er sikre på, at køreskolerne og deres elever glæder sig til at sætte sig ind i de nye biler allerede fra i dag,” siger Karsten Trend Poulsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DEKRA i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER