Dansk Energirådgivning opkøber energitilskudsaktiviteterne i Energihuset i Sæby

Dansk Energirådgivning opkøber energitilskudsaktiviteterne i Energihuset i Sæby

10. marts 2021 - kl. 8:07 - af

Dansk Energirådgivning har opkøbt energitilskudsforretningen i Energihuset A/S i Sæby og tilføjer dermed nye eksperter til holdet. Energihuset A/S i Sæby har speciale i energirådgivning inden for byggeri samt tilskudsformidling til virksomheder via den finansielle sektor, bl.a. når det gælder landbrugsmaskiner, entreprenørmateriel og transport.

”Købet af energitilskudsaktiviteterne i Energihuset A/S i Sæby er et vigtigt skridt i forhold til at styrke Dansk Energirådgivnings position som en af Danmarks førende rådgivere inden for energioptimering og grøn omstilling i både private hjem og erhverv,” siger Johnny Ryser, der er administrerende direktør i Dansk Energirådgivning A/S.

Johnny Ryser forklarer, at Dansk Energirådgivning og Energihuset komplimenterer hinanden på både kompetencer og brancheindsigt:

”Energihuset A/S har nogle stærke kompetencer inden for bygningsrådgivning og tilskud via den finansielle sektor, som komplimenterer Dansk Energirådgivnings pallette af ydelser inden for energi- og procesrådgivning godt. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder langt mere komplette projekter, hvor vi er med som rådgiver på alt fra bygninger til procesudstyr og transport. Dermed kan vi blive en slags one-stop-shop for virksomhederne, når de skal indtænke bæredygtighed og grøn omstilling i forretningen”.

Nuværende administrerende direktør i Energihuset A/S ser også et godt match mellem de to rådgivningsvirksomheder.

”Energitilskudsaktiviteterne fra Energihuset A/S flytter til nyt regionskontor i Frederikshavn og fortsætter som en selvstændig afdeling i Dansk Energirådgivning, men vi kan nu imødekomme kunderne med både vores egen knowhow inden for bygninger og tilskud kombineret med Dansk Energirådgivnings mange års erfaring med energi- og procesoptimering på tværs af en række brancher,” udtaler Preben Kejser, administrerende direktør i Energihuset A/S.

Konkret flytter 4 medarbejdere til det nye regionskontor i Frederikshavn og Dansk Energirådgivning vil efter opkøbet tælle i alt 34 medarbejdere.

Fakta
Dansk Energirådgivning A/S en af Danmarks største energirådgivningsvirksomheder med en andel på ca. 20 % af Danmarks samlede indberettede energibesparelser de seneste år. Firmaet blev stiftet i 2007 og sidenhen modtaget 4 Børsen gazeller for sin kraftige vækst. Virksomheden har medarbejdere fordelt på kontorer i Silkeborg, Odense og snart Frederikshavn.

Energihuset A/S i Sæby er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i byggeri og tilskud til energibesparende tiltag i erhvervs- og privatsektoren, herunder også tilskud til virksomheder via den finansielle sektor. Firmaet er vækstet godt siden sin stiftelse i 2011 og er i denne forbindelse blevet kåret som Børsen gazelle fire år i streg.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansk Energirådgivning opkøber energitilskudsaktiviteterne i Energihuset i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER