Bedste Altcoins du kan købe i februar 2021 (med det højeste potentiale)

Bedste Altcoins du kan købe i februar 2021 (med det højeste potentiale)

18. februar 2021 - kl. 9:58 - af

Sidder du også tilbage med en ærgrelse over at du ikke købte dig tidligt ind i de famøse kryptovalutaer? Bare rolig – du er ikke alene. Og hvis man ser på hvorfor de fleste ikke investerede tidligt, er det ofte fordi det kan være svært at finde valide informationer og tips til at investere i krypto. Bitcoin loophole er stedet hvor du kan netop dette.

Med Bitcoin Loophole behøver du faktisk ikke engang sætte dig ind i markedet omkring krypto-valuta. Her bliver der brugt avanceret AI (kunstig intelligens) og avancerede algoritmer, der sørger for at holde øje med markedet for dig! Det betyder altså, at du uden nogen som helst form for erfaring, hurtigt kan komme i gang med at investere i bitcoins, altcoins og lignende – med minimal risiko.

Hvilken Altcoin bør jeg gå efter?

Efter Teslas store investering i Bitcoin, er der kommet masser af gang i alt-markedet. Altcoins følger nærmest altid trop efter Bitcoin, og støtter op om den digitale valuta.

En af de mere spændende altcoins er nyankomne Clover, som er støttet af Bithumb Global, én af de største platforme for digitale valutaer. Det sikrer en vis stabilitet, mens Clovers vision sikrer et stort potentiale for udvikling. Clover – eller CLV er at betragte som en aktie i platformen, hvor indehaverne får stemmerettigheder, og også en del af overskuddet.

Elastos er endnu en interessant altcoin, som har udspring i en sikker og transparent ”mellemmand” til internettet. Dybest set går Elastos ud på at skærme dig fra harmfulde og opsporende scripts og sider på internettet, og sikrer dermed at dine data er sikre, og at du ikke bliver svindlet. Elastos har kæmpe potentiale i både privat og offentligt brug, hvilket gør denne altcoin til én af de nye potentielle kometer.

Vi kommer næppe udenom Litecoin, som er én af de ældste altcoins. Faktisk stammer Litecoin tilbage fra 2011, og er blevet skabt af en tidligere udvikler fra Google, og som har et dybdegående kendskab til miningen af bitcoins. Dermed er der tale om en parallel valuta, der ofte ses gå hånd i hånd med Bitcoin. Litecoin er derudover også 4 gange hurtigere end Bitcoin, og det er derfor oplagt at denne valuta bliver et foretrukkent betalingsmiddel.

Hvad kan jeg tjene med Bitcoin Loophole?

Der er vist efterhånden ingen der er i tvivl om at der kan tjenes penge på kryptovaluta. Men hvad gør så Bitcoin Loophole ekstra unik?

Indbygget i platformen er en såkaldt leverage – det er en slags multiplikator, der i praksis betyder at dine investeringer kan ganges op i målestok. I nogle tilfælde helt op til 1:500!

For nemhedens skyld kan man altså sige, at hvis du investerer 100,-, kan platformen puste dette op til 50.000,-.

Det hele bliver styret af robotter og algoritmer, der konstant overvåger markedets trends, sammenligner med historiske data, og ser efter andres købs-og salgs mønstre. Og når man lægger det hele sammen, får man en platform hvor du for ganske få investeringer kan få enorme afkast.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bedste Altcoins du kan købe i februar 2021 (med det højeste potentiale)' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER