Sæby HK’s U16D og U16P spiller kvalifikationskampe

Sæby HK’s U16D og U16P spiller kvalifikationskampe

6. september 2018 - kl. 8:20 - af

Kom og støt Sæby HKs U16 Drenge og Piger når de spiller kvalifikationskampe til 2. Division i weekenden den 8. og 9. september. Pigerne har fået hjemmebane i Sæby Fritidscenter den 8. september, mens drengene tager turen til Hjallerup den 9.september.

Dette er 1. runde af kvalifikationen og i Sæby HKs puljer, der er 3 hold i hver pulje, og det er kun vinderen, der går videre. Nr. 2 og 3 skal derefter forsøge at kvalificere sig til 2. Division i 2. runde.

Drengene er kommet i pulje med Hjallerup IF 2 og Frederikshavn FI. Første kamp spilles mod Hjallerup IF 2 kl. 10.00 og anden kamp spilles mod Frederikshavn FI kl. 12. Drengene ledes af Daniel Nielsen.

Pigerne er kommet i pulje med Ingstrup Efterskole IF og Vrå/Børglum IF. Første kamp spilles mod Ingstrup Efterskole IF kl. 13.00 og anden kamp spilles mod Vrå/Børglum IF kl. 17.00. Pigerne ledes af Kim Sørensen.

Se mere på http://www.sæbyhk.dk/nyt-fra-klubben/2-div-kval-u16/

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK’s U16D og U16P spiller kvalifikationskampe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER