Ny 3-årig sponsoraftale med Sparekassen Vendsyssel

Ny 3-årig sponsoraftale med Sparekassen Vendsyssel

6. september 2018 - kl. 9:18 - af

IF Skjold og Sparekassen Vendsyssel har indgået en ny 3-årig sponsoraftale.

– Dermed ligger det fast, at vores anlæg i daglig tale de næste 3 år stadig hedder Sparekassen Vendsyssel Arena, siger en glad formand for IF Skjold, Flemming Thingbak.

– Det koster mange penge at drive en fodboldklub som vores. Vi ønsker at kunne tilbyde vores knap 500 medlemmer det bedste, så uanset om det er nye fodbolde, der skal indkøbes eller det er nyt spillertøj, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten – og det lader sig kun gøre, fordi vi har så trofaste sponsorer som bl.a. Sparekassen Vendsyssel.

– Sparekassen Vendsyssel er altid klar til at hjælpe os i klubben, fortsætter Flemming Thingbak. Det er dejligt at mærke den lokale opbakning der er, og næsten uanset hvad vi måtte komme med af ”gode ideer” – så er sparekassen klar til at hjælpe!

– F.eks. har Sparekassen Vendsyssel valgt at bakke os yderligere op ved det stort anlagte cykelsponsorløb på Sæby Torv lørdag 15. september, hvor bossen selv, Last Høst, skal træde i pedalerne og være med til at køre penge ind til den længe ønskede kunstgræsbane på vores anlæg. Sparekassen Vendsyssels Fond har i øvrigt også støttet Idrætsforeningen Skjold med  kr. 250.000 til den nye bane.

– I en by af Sæbys størrelse er det umådeligt vigtigt for foreningslivet, at der bakkes op fra det lokale erhvervsliv, og med den nye aftale vi har lavet til år 2021 med Sparekassen Vendsyssel kan vi altså med ro planlægge fremtidige investeringer og tiltag. Det giver en god arbejdsro for os i bestyrelsen, når vi ved hvad vi har at gøre med, slutter Flemming Thingbak.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny 3-årig sponsoraftale med Sparekassen Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER