Ny direktør vil kvalitet, udvikling og netværk

Ny direktør vil kvalitet, udvikling og netværk

31. august 2018 - kl. 9:04 - af

Samlingssalen på Frederikshavn Handelsskole var fyldt op af kolleger, tidligere og nuværende ansatte og skolens samarbejdspartnere, da bestyrelsen afholdt reception for handelsskolens nye direktør, Brian Andersson torsdag den 30. august 2018.

I sin tale tydeliggjorde Brian Andersson for gæsterne, at handelsskolen og dens mange dygtige undervisere fortsat skal udvikle sig og blive endnu bedre, til gavn for både elever og kursister og skolens samarbejdspartnere. Det er fortsat elevernes faglige, personlige og sociale udvikling, herunder almendannelse, der skal være centrum for Frederikshavn Handelsskole. Men også den globale dimension skal udvikles yderligere.

– Unge i dag er pr. definition en del af verdenssamfundet. Og en af vores opgaver er netop at udvikle elevernes evne til at agere i verdenssamfundet. Derfor sender vi unge rundt i verden, som en del af deres uddannelse. Derfor underviser vi i kultur- og kulturforståelse. Frederikshavn Handelsskole er den lokale skole med det globale sigte – og min opgave som direktør bliver at udvikle den globale dimension yderligere, sagde direktør, Brian Andersson til de fremmødte gæster ved receptionen.

Brian Andersson vil samarbejde med alle i handelsskolens lokalområde, og opfordrer derfor alle der er interesseret i et samarbejde med Frederikshavn Handelsskole, til at kontakte ham eller en af skolens øvrige ansatte.  Det er Brian Anderssons mål, at være sparringspartner for lokale virksomheder, når det handler om digital kompetenceudvikling. Og Brian Andersson tager gerne initiativ til nye tiltag, hvor skolens lokale samarbejde skal intensiveres.

– Det kunne være spændende at føre Talentsportskonceptet videre, så det også kan benyttes af elever i 10. klassecentret og på ungdomsuddannelserne. Og forestil jer iværksætterkurser for flygtninge, der er kommet til Danmark med en drøm, som de nu kan udleve, fortsætter Brian Andersson.

Brian Andersson rettede et særligt tak til Svend Kobberup, som i juli gik på pension efter 22 års ansættelse på Frederikshavn Handelsskole.  Han takkede den gamle direktion, som han i sine tidligere ansættelse, senest i 2015, også var en del af. Og ser frem til samarbejdet med den ”nye” direktion.

Brian Andersson står i spidsen for et stort og velfungerende uddannelsessted med knap 600 elever og 73 medarbejdere. Handelsskolen, der også rummer 10. klassecenter Frederikshavn Kommune, er en selvstændig skole med handelsgymnasium, erhvervsuddannelser og kursusafdeling centralt placeret i Frederikshavn by.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny direktør vil kvalitet, udvikling og netværk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER