Vendsyssel Teater søger nye talenter

Vendsyssel Teater søger nye talenter

30. august 2018 - kl. 12:12 - af

Teater Talent Vendsyssel kalder til audition søndag den 2. september. Så meld dig til og giv det en chance – da du ellers vil fortryde! For hvor søger du hen, hvis du har lyst til at fordybe dig i teater og vil lære skuespillerens håndværk?

Er du mellem 15 – 20 år kan du i to år går på et unikt, professionelt grundforløb i skuespilteknik. Der er intet krav til forudgående uddannelse, eller at du går på en uddannelse. Men hvis du er i gang med en uddannelse, så kan du sagtens gå på talentholdet samtidig. Alle fra Nordjylland kan søge ind!

Undervisningen vil blandt andet indeholde:
Skuespilteknik – ensembletræning – forskellige former for improvisationer – karakterarbejde – tekstarbejde (monolog og dialog) – kropssprog – retorik – stagefight – masker – fysisk træning – dubbingteknik – casting – radio/speak teknik – teaterhistorie – stilarter – sang (solo og kor) – stemmetræning – medvirken i offentlige forestillinger. Se teater forestillinger og komme på ture rundt i landet.

Al undervisning varetages af professionelle skuespillere og aktivt udøvende kunstnere!

Se mere på Teater Talent Vendsyssel på facebook eller på deres hjemmeside. Der kan du også se de små videoer, hvor de tidligere talenter fortæller: “Hør hvordan det er at gå til audition”.

Har du spørgsmål til auditionen, kan leder af Teater Talent Vendsyssel, Pia Mourier, kontaktes på 2082 4911 eller via E-mail.

En af de største fornøjelser i livet er, at gøre det som andre mennesker siger, er umuligt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Teater søger nye talenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER