100.000 kr. til ny kunstgræsbane fra Sparekassen Sæbys Fond

100.000 kr. til ny kunstgræsbane fra Sparekassen Sæbys Fond

29. august 2018 - kl. 13:15 - af

Sparekassen Sæbys Fond støtter den lokale fodboldklub IF Skjold Sæby med en donation på 100.000 kroner til anlæggelsen af en ny kunstgræsbane.

Det var en både glad og tilfreds klubformand for IF Skjold Sæby Flemming Thingbak, der tirsdag morgen officielt kunne tage imod overrækkelsen af en donation på 100.000 kroner til anlæggelsen af en ny kunstgræsbane i klubben.

– At modtage en donation som denne betyder meget for os og for den endelige realisering af projektet, fortæller Flemming Thingbak og fortsætter:

– Drømmen om en kunststofbane har varet længe og har stor betydning for klubben og Sæby. Derfor er donationen også et stort skulderklap til alle de frivillige kræfter, der kæmper for at få etableret en kunstgræsbane.

Bag donationen står Sparekassen Sæbys Fond, som udspringer af den tidligere Sparekassen Sæby. Hertil var det direktør for Spar Nord Bankområde Nord Morten Kock og afdelingsdirektør for Spar Nord Sæby Lasse Kjærsgaard Stidsborg, som på vegne af fonden havde glæden af at overrække donationen:

– Vi er rigtig glade og stolte over at kunne viderebringe en donation af den størrelse til fodboldklubben på vegne af fonden, da dét at kunne være med til at støtte op om aktiviteterne i klubben er en stor glæde for os, siger Lasse Kjærsgaard Stidsborg og tilføjer:

– Ikke alene skaber denne type fondsdonationer nye muligheder for Sæby, men de er også værdiskabende for os som bank, da vi får mulighed for aktivt at støtte op om foreningsarbejdet i vores lokalområde. Gennem fonden har vi således mulighed for at fremme lokale initiativer, men også styrke den lokale udvikling, der er med til at sikre, at Sæby fortsat er en attraktiv by for såvel nuværende som kommende borgere.

Med donationen på 100.000 kroner har IF skjold Sæby tilsammen indsamlet cirka 3,3 millioner kroner til realisering af projektet. Ifølge Flemming Thingbak er det håbet, at kunstgræsbanen står klar allerede til vintersæsonen i år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '100.000 kr. til ny kunstgræsbane fra Sparekassen Sæbys Fond' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER