Udvalgs medlemmer ser forskelligt på B&U-budget

Udvalgs medlemmer ser forskelligt på B&U-budget

28. august 2018 - kl. 9:21 - af

På det seneste møde i Børne- og Ungdomsudvalget har udvalgets medlemmer drøftet udvalgets budget for 2019 og følgende år – et administrativt oplæg, som Center for Økonomi og Personale inden for de udmeldte økonomiske rammer har udarbejdet.

Dette oplæg udgør sammen med bidrag fra Center for Børn og Skole, Center for Familie og Center for Ungdomsskole, klubber og SSP, udvalgets budgetforslag.

Budgetmaterialet indeholder budgetoplæg med budgetbemærkninger, specifikationer, som supplerer budgetbemærkningerne og oversigt, der har til formål at give et overblik over budgettets fordeling, en takstoversigt samt en prognose for Børn og Skole. Alle udfordringer er indregnet i budgetforslaget.

Den korrigerede budgetramme er på 818,7 mio. kr.

Børne-, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektøren indstillede forud for mødet, at Børne- og Ungdomsudvalget godkender forslag til takster og øvrige bemærkninger på udvalgets område samt indstiller budgetforslaget til den videre politiske budgetproces.

Et flertal bestående af Socialdemokratiets medlemmer af udvalget (Anders Brandt Sørensen, Erik Kyed Trolle, Irene Hjortshøj, Helle Skovgaard Mortensen og Almina Nikontovic) godkendte indstillingen, mens udvalgsmedlemmerne fra Venstre (Asger Møller Mortensen) og SF (Christina Lykke Eriksen) tog forbehold for pkt. 1 i indstillingen (godkendelse af forslag til takster og øvrige bemærkninger på udvalgets område).

 

 

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udvalgs medlemmer ser forskelligt på B&U-budget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER