Jesper Uggerhøj slutter sig til Mads og Erhvervspanelet

Jesper Uggerhøj slutter sig til Mads og Erhvervspanelet

28. august 2018 - kl. 9:30 - af

Den succesfulde erhvervsmand og CEO i Kopenhagen Fur Jesper Uggerhøj bliver den tredje paneldeltager i Mads og erhvervspanelet til Erhvervs-Get-Together den 13. september.

Jesper Uggerhøj slutter sig til panelet, som også består af cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen og skuespillerinde Anne Sofie Espersen, når Skagen Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening og Sæby Erhvervsforening inviterer til Erhvervs-Get-Together for 5. gang.

–   Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en tung erhvervsmand som Jesper Uggerhøj som den tredje paneldeltager. Han har mange års erfaring fra topposter i store danske virksomheder og vil kunne spille ind med en masse faglig viden og erfaring. Samtidig har Jesper en lokal tilknytning, som gør, at han kender til vores erhvervsstruktur i området, siger Allan Kastor Andersen, Formand for Skagen Erhvervsforening.

Jesper Uggerhøj er en succesfuld erhvervsmand, der er født og opvokset i Frederikshavn. Han er i dag CEO i Kopenhagen Fur, der er verdens største auktionshus for pels og et andelsselskab ejet af de danske minkavlere. Jesper Uggerhøj har tidligere haft topposter som CEO for virksomheder som Irma A/S, Premier Is – Mejerigaarden A/S, Løgismose A/S og Summerbird A/S.  Han er medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Industri og virksomhedsbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer.

Den populære radiovært Mads Steffensen styrer på sin kendte facon debatten i erhvervspanelet, hvor de vil behandle en række erhvervsemner med temaer lige fra udenlandsk arbejdskraft, sociale medier og flirt på arbejdspladsen.

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord, og man tilmelder sig arrangementet på Erhvervshus Nords hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jesper Uggerhøj slutter sig til Mads og Erhvervspanelet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER