Farvebøtten i Sæby har fået ny medarbejder

Farvebøtten i Sæby har fået ny medarbejder

24. august 2018 - kl. 6:16 - af

Der er travlt i forretningen hos Farvebøtten, som sælger alt fra maling, gardiner gulve og boligtekstiler, så derfor er den 46-årig Lars Pedersen blevet ansat. Han kommer fra Brønderslev, er gift og har 2 børn.

Lars har 25 års erfaring indenfor gardiner og gulve, og han ved alt om nye trends og har fingeren på pulsen. Han kommer gerne ud og giver gratis og uforpligtende konsulentbistand, lige som han er den rette, når der skal skiftes lås i et plissegardin, eller monteres en markise på terrassen.

Tidligere har Lars bl.a. været ansat hos Garant og Salling.

Saebyavis.dk byder Lars velkommen hos Farvebøtten på Sophus Falcks Vej 1 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Farvebøtten i Sæby har fået ny medarbejder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER