Sejr til Skjolds Jyllandsseriehold i Hjørring

Sejr til Skjolds Jyllandsseriehold i Hjørring

23. august 2018 - kl. 15:07 - af

Skjold var onsdag på besøg hos Hjørring IF, da holdet skulle spille deres anden kamp på 5 dage.

Hjørring er et mandskab, som Nikolajs Dorffs tropper har et godt kendskab til, da holdene har mødt hinanden mange gange indenfor de seneste år.

Kampen blev spillet på en vindblæst kunststofbane, hvor udeholdet fra Skjold kom bedst fra start, og der var spillet omkring 15 minutter, da Morten Bøg fandt en fremstormende Jakob Kristensen, som gjorde det sikkert til 1-0. Herefter kom Hjørring mere på bolden, og de fik også prikket den ind i netmaskerne, men heldigvis for Skjold, så havde linjedommeren forinden løftet flaget.

Ingen af de to hold blev for alvor farlige i resten af 1. halvleg, og de blåklædte fra Skjold kunne gå til pausen med en føring. 2. halvleg blev en mere rodet affære, da begge mandskab skiftede en del ud. Det lykkedes Hjørring efter 75 minutter at få slået et farligt fladt indlæg fra Skjolds venstre side, men der var ingen spillere i den anden ende af afleveringen. Kampen bølgede frem og tilbage det sidste kvarter, hvor Hjørring var mest farlige på dødbolde. Det lykkedes dog Sæby at få lukket kampen til 2-0 i kampens overtid, da Mads Ring scorede på en omstilling.

Fodboldugen er ikke slut for Skjolds Jyllandsseriehold, da de på lørdag tager imod oprykkerne fra RKG. Kampen spilles, som altid, kl. 13.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena. Lørdagens modstander ligger nummer 6 med 3 point for 2 kampe, hvor Skjold har en 3. plads med 5 point for 3 kampe.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sejr til Skjolds Jyllandsseriehold i Hjørring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER