Kom og støt Sæby HKs senior damer og herrer

Kom og støt Sæby HKs senior damer og herrer

23. august 2018 - kl. 8:15 - af

Sæby HKs senior damer og herrer tager i weekenden til BDO CUP 2018 der spilles i Arena Nord. BDO CUP er en International Håndboldturnering for senior hold.

Der er blevet trænet hårdt op mod turneringen, som er første led i at få kampformen på plads inden de vigtige pulje kampe begynder i september. Senior herrerne har ambitioner om at rykke fra Serie 2 til Serie 1 og videre, derfor er det (udover at baske alle hårdt og stort i BDO CUP) ekstra vigtigt at systemerne kommer på plads inden sæsonstart! Med ny træner i Rene “Julemanden” Nielsen er der blevet sat et helt nyt træningsprogram op og helt andre forventninger til spillerne individuelt som kollektivt! Der er kommet nye boller på suppen, og de smager af HÅRD TRÆNING! “Gutterne er klar!” udtaler Nikolaj Thomsen. “Selv efter alle de uatoriserede strandture vi har fanget vores spillere i i løbet af sommeren.” Nogle af spillerne har fået mygstik på maven, som de umiddelbart stadig lider af… lyder rygtet..

3. Divisionsdamerne ledet af Kim Sørensen, har trænet hårdt under kyndig vejledning af Morten Arvidson, så de melder sig klar til at banke alt sønder og sammen i A rækken. Med en frisk sejr i bagagen fra EUROFEST 2018 i Slovenien, skabt i samspil med 2. divisionsdamerne og ledet af Daniel Nielsen, er selvtilliden og kampformen på plads. Det er tid til at peake igen!

Serie 3 damerne har fået ny træner i Mikkel Siksne som også spiller på senior herrerne, så der lægger et kæmpe pres på hans skuldre! Ikke nok med at han skal forsøge at guide damerne til guld i B rækken, han skal også score kodylt mange mål for herrerne. Fedt at være Mikkel, for han har nogle super dygtige damer med til BDO CUP. Damerne er klar og topmotiveret for at give den en skalle og gå til finalen!

Se Sæby HKs BDO Cup kampprogrammer, stillinger og meget mere på http://www.sæbyhk.dk/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og støt Sæby HKs senior damer og herrer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER