Så går det løs med Stand Up Paddle i Sæby!

Så går det løs med Stand Up Paddle i Sæby!

22. august 2018 - kl. 8:34 - af

Der afholdes stiftende generalforsamling i SUP Sæby lørdag den 25. august klokken 14-15 i Sæby Fritidscenter.

– Der er så mange positive tilkendegivelser omkring sporten, at nu går vi i gang. Der skal stiftes en forening og nedsættes en bestyrelse, søges fonde – og vi skal ud på vandet og have det sjovt, fortæller Mick Anderson.

– Vi håber, rigtigt mange vil kigge forbi og høre mere om denne fantastiske og hastigt voksende sport, der vil få idelle betingelser i Sæby – der kan trænes under helt rolige forhold i havnen, der kan sejles på fladt vand og gives gas i bølger.

SUP er fantastisk, fordi det er nemt at lære, og det er hurtigt at komme i gang. Og så kan SUP dyrkes på alle niveuaer – fra dem, der bruger træningen som coretræning, til at styrke balancen, til at mødes og have det sjovt og til ræs og konkurrence.

Vi ses lørdag den 25.8. klokken 14 i Sæby Fritidscenter!, slutter Mick Anderson.

Hvad er SUP?
SUP er en forkortelse for Stand Up Paddle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så går det løs med Stand Up Paddle i Sæby!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER