Konflikt i Skoledistrikt Syd<br>…

Konflikt i Skoledistrikt Syd

22. august 2018 - kl. 11:32 - af

Heldigvis er det en god en af slagsen!

I Skoledistrikt Syd, som dækker over skoleafdelinger i henholdsvis, Voerså, Dybvad, Hørby, Østervrå og Sæby, fordyber alle medarbejdere og ledere sig i konfliktløsningens DNA de næste par måneder.

I et godt og konstruktivt samarbejde har de tillidsvalgte og ledelsen i lokalMED planlagt et fælles indsatsområde, som skal klæde medarbejderne endnu bedre på til at hjælpe eleverne med at løse indbyrdes konflikter på hensigtsmæssige måder. Samtidig skal kurset understøtte vores medarbejdere, så de altid er i stand til at agere som relationskompetente professionelle der har blik for den enkelte elevs trivsel samt samspil med omgivelserne.

På hold á 20 medarbejdere/afdelingsledere forløber kurset over 7 fredage på Sæby Skoleafdeling, som et heldags-kursus. Underviser og psykolog, Anne Jensen, som både arbejder freelance og for Region Nordjylland er frontfigur på alle 7 kursusdage og skal forestå undervisningen.

SaebyAvis.dk følger forløbet, som der vil kunne læses mere om i den kommende tid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konflikt i Skoledistrikt Syd
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER