Affaldshæfte 2018 lander snart i postkasserne

Affaldshæfte 2018 lander snart i postkasserne

22. august 2018 - kl. 0:02 - af

I de kommende dage vil borgere i Frederikshavn Kommune kunne finde Affaldshæfte 2018 i postkassen.
I hæftet er der oplysninger om dagrenovation samt vejledning til, hvordan husstande håndterer deres affald korrekt. Her kan borgerne også finde information om genbrugspladserne.

Sortér for fremtiden
Frederikshavn Affald er lige nu i gang med at indkøre den nye affaldsordning, hvor husstande i kommunen fra den 1. oktober skal sortere madaffaldet fra det øvrige køkkenaffald, som vi i daglig tale kalder restaffald.
I Affaldshæftet kan du i år finde vejledning til, hvordan mad og restaffaldet skal sorteres. Du kan også finde oplysninger om de nye affaldsbeholdere med to rum og køkkenspand, som i disse dag er på vej ud til villaer, rækkehuse og landejendomme i hele kommunen.

Affaldsbeholderen må tages i brug fra den 1. oktober.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Affaldshæfte 2018 lander snart i postkasserne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER