Grundejerforeningen Sønderklit: Kommunen har aldrig spurgt os!

Grundejerforeningen Sønderklit: Kommunen har aldrig spurgt os!

20. august 2018 - kl. 10:39 - af

Redaktionen har modtaget dette svar til sag om FDF lejer Klitten i Lyngså, fra Randi Højrup, Formand for Grundejerforeningen Sønderklit.

Vi ønsker udvikling og opbakning fra Frederikshavn Kommune til opførelsen af et moderne lejrcenter til afløsning af det gamle FDF center Klitten i Lyngså.

Næstformanden i Frederikshavn Kommunes Plan- og Miljøudvalg, June Menne (S) beskylder formændene for grundejerforeningerne i Lyngså området for ikke at have nogen holdninger og deres ører burde renses!

Udtalelsen kunne læses i Nordjyskes søndagsudgave den 19. august, som refererede fra det seneste møde i Plan- og Miljøudvalget, hvor en ansøgning fra FDF om tilladelse til at renovere og forny deres lejrcenter Klitten blev behandlet.

Som formand for Grundejerforeningen Sønderklit finder jeg det besynderligt, at der fremføres disse beskyldninger fra en politiker der er ansvarlig for Kommunens udvikling.
Selvfølgelig har vi en holdning, men Kommunen har bare aldrig spurgt os.

Min bestyrelse og jeg repræsenterer 300 sommerhusejere i området og vi finder det positivt, at der er nogle, der vil investere i bedre faciliteter. På foreningens generalforsamling i maj drøftede vi Klitten og her var der en klar positiv holdning og ros til projektet.

De anførte klagepunkter har fundet sted for flere år siden og der er ikke registreret støjende adfærd siden Klittens ordensreglement blev strammet op. Derfor har vi stor tillid til, at udlejerne forstår at administrere og håndhæve brugen af lejrcentret uden større ulempe for naboerne.
På samme måde synes vi det er glædeligt, at sommerhusejere forbedrer deres huse for at kunne tiltrække flere turister.

En del af formandshvervet er at lytte til vore medlemmer, så mine ører er renset. Derfor behøver der ikke at være hul hele vejen igennem!

Med venlig hilsen

Randi Højrup
Formand for Grundejerforeningen Sønderklit

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grundejerforeningen Sønderklit: Kommunen har aldrig spurgt os!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER