LOF opruster med Yoga, Det Grønne Køkken og foredrag

LOF opruster med Yoga, Det Grønne Køkken og foredrag

19. august 2018 - kl. 0:07 - af

LOF dækker hele Frederikshavn kommune med sine fritidstilbud og supplerende til de tilbud vi har kørt med succes gennem flere år, kommer der hver sæson nye spændende tilbud, lyder det fra LOFs skoleleder Jan Vestergaard.

De faste tilbud gennem flere sæsoner i Sæby møder man igen, og det er Ursula´s 5 vandhold i Sæby Svømmebad, Sæby Voksenkor og Motion for dig tilbud i samarbejde med patientforeninger. Og i respekt for det store udbud af især sundhedstilbud fra aktive patientforeninger i Sæby vil sidstnævnte tilbud være målrettet hensyntagen undervisning, dvs. for borgere med skavanker.

Nyhederne i efteråret bliver Yoga, Det Grønne Køkken, Cookies og et spændende foredrag om Regan Vest.

Susanne Østervig har i mange år undervist i Yoga i andet regi, og vi er så heldige at hun nu også kan udbydes hos LOF med sine Senior Yoga og Hatha Yoga tilbud. Yoga behøver nok ikke nærmere præsentation, da hele landet p.t. svømmer i Yoga tilbud som det ”hotte” lige nu, så kig ind på hjemmesiden og se, om Susanne´s tilbud kan friste.

Ny underviser er også Maria Skibdal der har 2 kurser at tilbyde Sæby borgerne. Det Grønne Køkken, hvor man ikke behøver at være vegetar for at få højt udbytte og vil man lige have en smagsprøve inden kursusforløbet, har vi et gratis intro tilbud, som man dog lige skal bevæge sig til Frederikshavn for at deltage i. Og Cookies, som er den berømte kage vi alle kender, men vidste du at den kan laves i et hav af udformninger og udsmykninger? Det lærer Maria dig.

Regan Vest er det bunkeranlæg i Rebild Bakker som skulle huse de kongelige og regeringen i tilfælde af krig. For nogle år siden blev det nedlagt og der arbejdes nu på at åbne for publikum, som så kan få lidt af historiens vingesus. P.t. er der mange foredrag om Regan Vest forskellige steder i regionen, men LOF leverer den ægte vare med sit foredrag i Sæby. Major Hans Aage Simonsen havde i alle årene ansvaret for bunkeranlægget, også efter det blev lukket og han kan supplere med en masse personlige oplevelser fra tiden som ansvarlig for Regan Vest.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOF opruster med Yoga, Det Grønne Køkken og foredrag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER