Politisk ja til nedrivning af Hørby kro

Politisk ja til nedrivning af Hørby kro

16. august 2018 - kl. 8:38 - af

På mødet i Plan- og Miljøudvalget tirsdag eftermiddag skulle udvalget drøfte en eventuel nedrivning af Hørby kro / hotel.

Kommunaldirektøren havde forud for mødet indstillet, at Plan- og Miljøudvalget godkender, at der ikke nedlægges forbud efter planlovens § 14 mod nedrivningen af bygningerne, og at udvalget giver tilladelse til nedrivning af bygning.

Af referatet fra mødet står kort at læse: ”Beslutninger: Indstillingen tiltrædes”.

Formand Mette Hardam (v) bekræfter over for SæbyAvis.dk, at Hørby kros dage dermed snart er talte, og en nedrivning vil ske.

Kystmuseet havde forud for mødet vurderet, at en nedrivning vil fjerne minder om fordums tid for Hørby, da byen engang var stationsby. Bygningerne er opført i 1898 og har i sin tid haft stor betydning for landsbyen sammen med bl.a. jernbanen og højskolen (den senere efterskole).

Link til artiklen for nylig om Hørby Kro:
https://saebyavis.dk/2018/08/11/staar-hoerby-kro-over-for-nedrivning/

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politisk ja til nedrivning af Hørby kro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER