Aktive Kvinder på udflugt til Hjerl Hede

Aktive Kvinder på udflugt til Hjerl Hede

14. august 2018 - kl. 10:53 - af

Tilmeldingen til Aktive Kvinder Sæbys sensommerudflugt er i fuld gang, men man kan stadig nå at tilmelde sig en spændende tur, der går til Hjerl Hede. Turen afvikles onsdag den 5. september med start fra Sæby Busterminal kl. 8.30 , og planen er at sende to busser af sted.

Første trip på turen går til Bratbjerg Søerne ved Tranum, hvor der bydes på medbragt kaffe og rundstykker. Herfra fortsættes til Hjerl Hede. Her bliver der rig lejlighed til stifte bekendtskab med det store, unikke frilandsmuseum. Under opholdet på Hjerl Hede får deltagerne serveret smørrebrød. Fra frilandsmuseet går turen videre til Rebildhus ved Rebild Bakker, og her er dagens sidste programpunkt en to retters middag, inden turen går hjemover. Man regner med at være tilbage i Sæby midt på aftenen.

Aktive Kvinders første arrangement efter sommerferien med titlen ”Bag facaden i Sæby Sundhedscenter” finder i øvrigt sted torsdag den 23. august kl. 16.00. Her vil deltagerne få en orientering om, hvad der sker i Sundhedscentret, og om centrets mange tilbud til borgerne. Der bydes på kaffe og kage i forbindelse med  arrangementet.

Der skal ske tilmelding senest den 20. august.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder på udflugt til Hjerl Hede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER