Skjold møder Hobro i sæsonpremiere

Skjold møder Hobro i sæsonpremiere

11. august 2018 - kl. 0:12 - af

Sommerferien er ovre, og bolden begynder snart at rulle igen for alle serieholdene rundt omkring i landet. Dette gør sig også gældende for Skjolds første hold, som endnu en gang frister en tilværelse i Jyllandsserien pulje 1.

Holdet fik en aldeles godkendt 3. plads i oprykningsspillet til Danmarksserien i sidste sæson, hvor de endte med at samle 25 point sammen. Frem til denne sæson er der sket en smule udskiftning i truppen, da Jeppe ”Lynet” Thomsen er taget tilbage til Strandby. Der er dog også et par nye ansigter, som har vist sig på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det tyder derfor på, at cheftræner Nikolaj Dorff har nogenlunde samme trup til rådighed som i forrige sæson.

Jyllandsseriemandskabet er i år kommet i forholdsvist lokal pulje, som er meget domineret af en del Aalborghold. I rækken er der følgende hold; Aalborg Chang, Aalborg Freja, RKG, Støvring, Gug, Hjørring, Hobro og Skjold.

I dag søndag skal årets første opgør spilles for de rødklædte, og det er Superliga-klubben fra Hobro, som ligger kunstgræsbane til. Hobro IK er oprykker fra serie 1, men der venter nok utvivlsom en svær opgave for Skjolds tropper, når de skal møde en god blanding af unge talenter og et par reserver fra den professionelle afdeling.

Kampen spilles kl.13.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold møder Hobro i sæsonpremiere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER