Muligt skunklaboratorie på adresse ved Sæby

Muligt skunklaboratorie på adresse ved Sæby

5. august 2018 - kl. 11:19 - af

Natten mellem lørdag og søndag kl. 05.15 blev Beredskabet i Sæby kaldt til en brand på Solsbæksvej lige udenfor Sæby. Der var ild i en låge mellem et hus og en lade. Ilden blev dog hurtig slukket, men det viste sig, at der var andre ting på stedet, der var mere interessant end branden.

Politiet var på stedet søndag formiddag, da man fandt noget, der kunne minde om et skunklaboratorie, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

Politiet har endnu ingen anholdte i sagen, men de er i færd med at udføre tekniske undersøgelser. Det er et arbejde, der ifølge vagtchefen vil tage lang tid, og som nok først er afsluttet i løbet af mandagen.

Fordi de stadig er i gang med efterforskningen kan politiet ikke sige mere om sagen, men ifølge TV2 Nords kilder er der forsøgt ildspåsættelse to steder på ejendommen, ved en lade og ved en havelåge, og det var i forbindelse med Beredskabets udrykning, at de mistænkelige forhold omkring det mulige skunklaboratorium blev opdaget.

Ifølge TV2 Nord’s kilde er det muligvis vietnamesere, der har opholdt sig på ejendommen.

Foto: Jesper Christiansen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Muligt skunklaboratorie på adresse ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER