Efterlysning: Mandlige læseheste til læseklub

Efterlysning: Mandlige læseheste til læseklub

4. august 2018 - kl. 9:58 - af

Læseklubber er ikke kun for kvindelige læseheste – mændene kan helt sikkert også være med. Bibliotek og Borgerservice i Frederikshavn Kommune efterlyser netop i den forbindelse mænd, der kunne tænke sig at læse og diskutere bøger i selskab med andre mænd.

Initiativet til en læseklub for mænd udspringer af bibliotekets nye Mandeklub, hvor en Læseklub er ét blandt mange andre forslag til aktiviteter, og biblioteket hilser initiativet velkommen med kyshånd.

– Mænd og kvinder læser ofte litteratur, der emnemæssigt ligger langt fra hinanden, så derfor tror vi, at det kunne være oplagt med en læseklub kun for mænd, forklarer bibliotekar Knud Hjørnholm, der jubler i sit inderste bibliotekarhjerte over forslaget.

Læseklubben vil typisk have ca. otte medlemmer, der mødes en gang om måneden fra september til april. På møderne diskuterer de bøger, som de på forhånd har aftalt at læse – det gælder såvel skøn- som faglitteratur, måske med lidt ekstra vægt på faglitteraturen.

Den valgte litteratur må gerne indeholde noget at være uenig om og noget at undre sig over. Et ekstra krydderi på læseoplevelsen kan være en kompetent oplægsholder, en udflugt med relation til emnet, en film eller noget helt tredje.

– Biblioteket er klar til at skaffe den litteratur læseklubben vælger, og vi fortæller også gerne om bibliotekets mange andre muligheder, forsikre Hjørnholm.  Jeg har allerede fået positive tilbagemeldinger fra et par stykker, så nu efterlyser vi flere mandlige læseheste, der har mod og lyst til at være med til at danne bibliotekets først læseklub – kun for mænd, slutter Knud Hjørnholm.

Vil du være med eller blot vide mere, så tag kontakt til biblioteket i Frederikshavn eller læs mere på bibl.frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning: Mandlige læseheste til læseklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER