Aben Osvald besøger Manegen i Sæby

Aben Osvald besøger Manegen i Sæby

4. august 2018 - kl. 0:37 - af

Mandag den 27. august er der børneteater i Manegen (Sæby Kulturhus).

Der er tale om en opsætning som musikalsk forestilling af Egon Mathiesens børnebogsklassiker ”Aben Osvald”.

Osvald og Den Store Abe bor i en frodig æbleskov, og det hele kunne være så dejligt. Men Den Store bestemmer det hele og siger ”ØV”, hvis han ikke får sin vilje. Den lille Osvald har en hemmelig drøm om et lykkeligt abeliv – og et stort rødt æble. Men æblet skal Den Store have, og Osvald skal bare varte ham op hele tiden. En skønne dag bliver det Osvald for meget…

Stykket opføres af teatergruppen Batida og er for aldersgruppen 3-8 år. Arrangementet sker i samarbejde med Børnekulturelt Netværk Frederikshavn Kommune. Billetter til 10 kr. stykket kan købes på Frederikshavn Biblioteks hjemmeside: https://bibl.frederikshavn.dk/arrangementer/boern/aben-osvald

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aben Osvald besøger Manegen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER