LandboNord: <br>Hav slukningsudstyr klar

LandboNord:
Hav slukningsudstyr klar

2. august 2018 - kl. 9:52 - af

På grund af tørken oplever Nordjylland i øjeblikket ekstraordinært mange brande. Derfor opfordrer LandboNord nu medlemmerne til at være ekstra påpasselige i forbindelse med markarbejdet.

Risikoen for at starte en markbrand er i øjeblikket stor, og indtil videre er der ikke mange tegn på, at den bliver mindre i forbindelse med høstarbejdet.

  • Tørken har ikke blot sat sit præg på udbytterne, vi risikerer også uforskyldt at starte en brand, hvor mejetærsker og andet materiel kan gå tabt. Det er ikke blot en risiko for vores ansatte, men det trækker også veksler på beredskaberne, som i øjeblikket har meget at se til, siger formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling.

Derfor går LandboNord nu ud og opfordrer medlemmerne til at være ekstra agtpågivende i forbindelse med markarbejdet. Alt for mange markbrande giver ikke pluspoint på imagekontoen – selvom landmanden er uden skyld.

  • I de tilfælde hvor det er muligt, vil jeg opfordre til, at man har slukningsudstyr klar, så branden kan blive slukket med det samme. Eksempelvis gamle gyllevogne og palletanke kan nemt laves om til slukningsgrej, så vi kan begrænse skaderne. Dermed viser vi sammen, for medlemmernes egen skyld, og for erhvervet som helhed, at vi tager initiativ og viser handlekraft, siger Niels Vestergaard Salling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LandboNord:
Hav slukningsudstyr klar'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER