Godt nyt for de yngste basket-spirer

Godt nyt for de yngste basket-spirer

2. august 2018 - kl. 10:21 - af

Sæby Basketball Club kan i denne sæson præsentere en nyhed! Klubben har allieret sig med tidligere ligaspiller Søren Sørensen med henblik på at starte et U5 baskethold for de yngste spillere. Søren er stadig aktiv spiller på højt plan og indgår pt. i truppen på Hjørring Baskets 1. divisions herrehold.

”Basket er bare en fed sport, og for mig er det en livsstil. Jeg har selv spillet basket gennem det meste af mit liv, og det har givet mig en masse fede oplevelser og venskaber for livet. Jeg vil gerne give faklen videre til den yngste generation, og har derfor lyst til at engagere mig i et baskethold for de mindste. Sjov, leg og fundamentale boldfærdigheder er nøgleordene i mine hensigter med holdet. Sæby Basketball Club har specielle lette bolde og kurve, der kan monteres på ribber og dermed tilpasses i højden, så alle kan opleve succesen med at få bolden i kurven. Og så skal vi ha det sjovt! For det er grundlæggende det, basket handler om”, siger Søren Sørensen.

U5 holdet er for drenge og piger, som er født i 2012 eller senere, der har lyst til at være aktive med andre boldglade børn. Træningen vil hovedsageligt foregå som leg, hvor alle kan være med og få en god oplevelse med sjov og driblende bolde.

Holdet træner i lille sal ved hal A i Sæby Fritidscenter fredage kl. 16-17.

Træningsstart, samt sæsonstart generelt for alle holdene i Sæby Basketball Club, er i uge 34. Der findes yderligere info på klubbens hjemmeside www.saebybasket.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Godt nyt for de yngste basket-spirer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER