30 års jubilæum med fuld musik på Havnen

30 års jubilæum med fuld musik på Havnen

1. august 2018 - kl. 0:13 - af

Værftsgrunden på Sæby Havn danner igen rammen om underholdning i forbindelse med et musikalsk arrangement som optakt til sidste aften med trompetspil til flagnedspilning på Havnen i Sæby. Det finder sted søndag d. 12. august fra klokken 12 – 21.

Denne sommer har trompetisterne jubilæum, da det er 30 år siden Hjortlund Svendsen satte gang i musik på molen i sommerperioden til glæde for de mange turister og lokalbefolkning. I år har de mange både i Havnen kunne nyde musikken når flaget stryges og vejret har gjort sit til at folk har strømmet til havnen aften efter aften.

Sæbygarden, Sæby Tyrolerorkester og Musikkorps Sæby står atter bag dette tiltag og de skal ud over at spille musik også servicere de mange gæster, der forventes at komme og lytte til et varieret musikprogram.

Der sælges mad og drikke og der vil ud over dette også blive mulighed for at have indflydelse på hvilken øl Sæby Bryghus i fremtiden skal sætte i produktion, da der fra 19.15 vil være smagsprøver og vurdering af disse på pladsen.

I år lægger Volstrup Harmonikaklub igen ud, og Ibsens Kapel følger efter. Sæby Gospelkor og Trio Acapella lader stemmerne lyde ud over havnen og de tre arrangører kommer selvfølgelig også på banen.

Vejrguderne bestemmer selv, men vi håber de vil lade solen varme dette arrangement, ligesom de har gjort de sidste par måneder, så vi kan få en fantastisk afslutning på sæsonen med trompetspil til Flagnedspilning.

Mange af Havnens butikker og andre forretningsdrivende i midtby og City Vest støtter op om arrangementet. Sæby Handelstandsforening er også velvillige til at bidrage, og vi er taknemmelige for at kunne hente støtte og opbakning til dette.

Programmet:
12.00 – 13.00 Volstrup Harmonikaklub

13.20 – 14.20 Ibsens Kapel

14.40 – 15.25 Trio Acapella

15.40 – 16.25 Sæby Gospelkor

16.40 – 17.30 Sæby Tyrolerorkester

18.00 – 19.00 Sæby Garden

19.15 Aftensang i Sæby Kirke

20.00 – 20.45 Musikkorps Sæby

21.00 Alle sæsonens trompetister afslutter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '30 års jubilæum med fuld musik på Havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER