Traditionen tro Rasmus Klump cup i Sæby

Traditionen tro Rasmus Klump cup i Sæby

30. juli 2018 - kl. 0:59 - af

IF Skjold Sæby og Nordjyske Bank inviterer igen i år til Rasmus Klump Cup. Turneringen holdes på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby – søndag den 12. august kl. 11. Det er 7. gang  de afvikler turneringen, og det plejer at være en rigtig sjov dag. I år er 20 hold fra de omliggende byer tilmeldt, så der bliver nok at kigge på og masser af “lokalbrag”.

Der vil blive spillet i rækkerne U6 drenge (årgang 2013), U7 drenge (årgang 2012), U8 drenge (årgang 2011), U9 drenge (årgang 2010) og U9 piger (årgang 2010), og det er selvfølgelig tilladt at benytte piger på drengeholdene.

Når holdene holder pause, vil der være mulighed for at spise pandekager og drikke lidt saftevand i pandekageteltet, hvor Rasmus Klump også vil komme på besøg.

Alle er velkomne til at kigge forbi, det er ganske gratis.

 

                           

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Traditionen tro Rasmus Klump cup i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER