Ordet er frit: Samme service medlemsskab eller ej

Ordet er frit: Samme service medlemsskab eller ej

28. juli 2018 - kl. 10:09 - af

Sommeren er over os, og mange frivillige gør en insats for at give vores turister en god oplevelse i Sæby. Påskønner turistkontoret denne insats?

Jeg er vidende om, at en repræsentant fra Skovlyst var på turistkontoret med en plakat ang. et søndagsarrangement med musik og eftermiddagskaffe. Vedkommende blev mødt med spørgsmålet, om man var medlem af turistforeningen. Da svaret var negativt, blev der hentet assistance fra bagkontoret. OK, det resulterede vistnok i at man offentliggjorde plakaten. Gud forbyde andet!

Selv er jeg “menig” aktiv i Minibyen Sæby og har i den forbindelse haft et par møder med en medarbejder fra turistkontoret. Det var meget vigtigt for denne af få minibyen som medlem af turistforeningen. Et medlemskab ville koste omkring 5.000 kr. årligt. Sidste år kom minibyen ud men et overskud på omkring 2.000 kr.

Det er mig ganske uforståeligt, at turistforeningen – tildels finansieret af kommunale tilskud – ikke tilbyder frivillige, non profit turistfremmende foretagender en service svarende til et medlemskab.

Dette indlæg står udelukkende for min personlige mening, og kan ikke relateres til andre.

Jørgen Jensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Samme service medlemsskab eller ej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER