Markbrand på Fjembhedevej i Præstbro

Markbrand på Fjembhedevej i Præstbro

28. juli 2018 - kl. 18:14 - af

Kl. 11.30 blev Beredskabet i Sæby kaldt til markbrand på en nyhøstet mark på Fjembhedevej. Bare 20 min. efter at marken var høstet, gik der ild i stubbene og 800 – 1.000 kvm gik op i røg.

Indsatsleder Bo Isaksen fra Beredskabet siger, at man slet ikke er i tvivl om, at det er et cigaretskod, der har antændt marken. Så endnu engang, brug askebægeret i bilen, hvis der skal ryges under køreturen – det er dødsensfarligt at smide skodder ud af vinduerne i denne tørke.

Netop hjemkommet gik alarmen igen – kl. 13.50, og Indsatsleder Bo Isaksen måtte afsted igen, denne gang med Beredskabet i Frederikshavn.

Også her var der gået ild i en mark, denne gang på Buddevej. Det var en ballepresser, der brændte, og den havde antændt marken, så omkring 1 ½ tdr. land og 6-8 rundballer, der lå på marken, futtede af.

Husk nu den store brandfare, der er i øjeblikket, og pas på jer selv og hinanden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Markbrand på Fjembhedevej i Præstbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER