Hjulbolte løsnet på biler på Ørnedalsbanen

Hjulbolte løsnet på biler på Ørnedalsbanen

27. juli 2018 - kl. 18:33 - af

Gerningsmænd har løsnet hjulbolte på både racerbiler og privatbiler ved Motorsportsfestivalen på Ørnedalsbanen ved Sæby.

TV2 Nord har talt med Gert Nielsen fra Næstved. Han tjekkede lige sine hjulbolte på sin rallycrossbil en ekstra gang, inden han skulle på banen. Han er rystet over, at ukendte gerningsmænd torsdag, mens motorløbet var i gang, har løsnet hjulboltene på en række biler.

”Det er sygt, folk tænker ikke på konsekvenserne. Vi har lige været ude at køre folkerace, hvor vi så et hjul flyve op mellem publikum, så vi ved, hvor farligt det kan være”, siger Gert Nielsen til TV2 Nord.

Også arrangørerne er selvfølgelig rystede over hærværket, og har flere gange i løbet af dagen, opfordret publikum over højtaleranlægget, til at være ekstra opmærksomme på både deres egne, men også andre løse hjul.

”Vi kan kun beklage, at nogen kan være så tåbelige. Jeg troede ikke, at den slags kunne finde sted heroppe i Nordjylland, og at folk kunne være så ondskabsfulde”, siger Kurt Nielsen, formand for Frederikshavn/Sæby Auto Sport.

Løbet på Ørnedalsbanen slutter lørdag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjulbolte løsnet på biler på Ørnedalsbanen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER