Topnavne optræder i Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing

Topnavne optræder i Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing

26. juli 2018 - kl. 0:40 - af

Johnny Madsen, Lis Sørensen og Sebastian. Det er danske topnavne, som inden for de kommende måneder optræder i Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing.

Johnny Madsen spiller fredag d. 12. oktober kl. 20 sammen med Knud Møller og Henrik From på ”Akustisk Turné 2018” – en af ganske få koncerter nordensfjords.

Højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, er trioens varemærke foruden numre fra seneste album ”Godt Nyt”, der har fået de flotteste anmeldelser med overskrifter som ”Madsens mesterværk”.

Lis Sørensen
Mortensaften den 10. november optræder Lis Sørensen med band.

Lis Sørensen er kendt som en sangerinde, der skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende numre fra forårets anmelderroste album ”Bedre Tider”. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ”Fuld af Nattens Stjerner”, ”Tæt på Ækvator”, ”Mine Øjne De Skal Se” og mange flere med en naturlig elegance.

Sebastian med band
Den 19. november står der Sebastian med 7-mands band på plakaten med koncerten ”Fra den store flugt til drømmescenariet”.

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig for at drage på Danmarksturné. Det har været et meget stort ønske for både spillesteder og publikum igen at kunne opleve denne side af Sebastian, og nu bliver det endelig muligt.

Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere, og hans livebands har alle været sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange. Sådan bliver det også denne gang.

Omdrejningspunktet for koncerten bliver højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog – suppleret med nye sange fra 2017-albummet ”Sange til drømmescenariet” – Sebastians længe ventede studiealbum, der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1 på listen over de mest solgte i Danmark.

Bladet Gaffa betegnede Sebastian som ”en seriøs sværvægter blandt sin generations sangskrivere.”

I mere end 40 år har Sebastian været en af de mest markante og mangesidede musikere, Danmark har haft at byde på. Han har solgt mere end 2 mio. plader igennem karrieren, og har givet langt over 2000 koncerter. Og som om det ikke var nok til at holde en mand kørende, så har danskerne også købt mere end 3 mio. billetter til de mange musicals, han har skrevet.

Sebastian vakte for alvor opsigt i 1971 med maxi-singlen “Lossepladsen Bløder”, og da han året efter udsendte albummet “Den Store Flugt”, var gennembruddet en fuldtonet realitet, og Sebastian var med ét et af den danske musiks største og mest sælgende navne.

Publikum strømmede til forestillinger som “Nattergalen”, “Skatteøen”, “Ronja Røverdatter”, “Cyrano” og “Alladin”. Efter en årrække med musicals vendte Sebastian i 2011 tilbage som sanger/sangskriver med “Øjeblikkets mester”, som også gav ham en grammy og en nominering til Nordisk Råds musikpris.

Hele koncerten leveres af Sebastian (vokal og guitar), Michael Friis (bas), Klaus Menzer (trommer og percussion), Nils Henriksen (el. guitar), Perry Stenbeck (guitar og div. strengeinstrumenter), Peter Dencker (tangenter), Misen Groth og Gry Harrit (kor).

Ved alle tre koncerter er det muligt at tilkøbe spisning forud – Mortensaften endda andesteg og gammeldags æblekage.

Links, hvor der kan læses mere om de tre koncerter, som udbydes af BAC Tårs:
https://kulturcenter-vendsyssel.dk/arrangementer/liste/

http://bac.dk/events/

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Topnavne optræder i Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER