Riberhus byder på smagsoplevelser og nye oste

Riberhus byder på smagsoplevelser og nye oste

23. juli 2018 - kl. 0:25 - af

Meny i Sæby får den 27. juli besøg af Riberhus’ ostevogn, hvor gode smagsoplevelser og hygge er omdrejningspunktet. Ostevognen står udenfor butikken i Sæby fra kl. 14-19, og her kan lokale og turister både forkæle smagsløgene med Riberhus’ spændende oste og få en snak med ostemageren, der har en passion og forkærlighed for godt håndværk.

Riberhus’ ostevogn har forladt garagen og triller rundt på de danske landeveje, hvor den lægger vejen forbi osteglade danskere. Og opfordringen fra Riberhus er klar: Tag en pause fra dit travle skema og nyd smagen af gode oste, der emmer af omhu og håndværk af høj kvalitet.

Når ostevognen kommer forbi Sæby, kan du møde ostemageren, som vil gøre dig klogere på oste og forkæle dine smagsløg.

Her vil ostemageren uddele gratis smagsprøver til gæsterne og fortælle om den komplekse proces, der sikrer den helt rigtige smagsoplevelse. Gæsterne kan nyde ostene i hyggelige omgivelser og slænge sig i både havemøbler og hængesofa.

”Det gode håndværk er drivkraften for Riberhus’ ostemagere. De brænder for at skabe oste med den helt rigtige smag og af høj kvalitet. Og det kan smages i ostene, der er lavet med tålmodighed og stor passion for håndværket. Nu tager Riberhus’ ostevogn en tur rundt i landet, så danskerne får mulighed for at få en unik smagsoplevelse og en hyggelig stund med hinanden og ostemageren,” siger Anette Boye, senior brand manager for Riberhus hos Arla.

Smag nye oste – særligt udvalgt af ostemagerne
Riberhus’ ostemagere er nysgerrige håndværkere, der gerne prøver nye tiltag af. Denne nysgerrighed kan man opleve, når ostevognen lægger vejen forbi Sæby.

Ostemageren byder nemlig på nogle helt særlige oste, hvor de har eksperimenteret med anderledes fremstillingsmetoder og smagssammensætninger. Disse oste går under navnet Mesterstykker, fordi de er udvalgt personligt af ostemesteren og udviklet med fokus på en anderledes og intens smag og osteoplevelse. Ostene adskiller sig fra andre Riberhus-oste ved at være lavet på helt andre ostetyper end den klassiske Riberhus Danbo.

Man kan eksempelvis smage Mesterstykke Nr. 01, som har en fyldig og aromatisk ostesmag med en let sødlig karakter og nøddeagtig aroma. Eller prøv Mesterstykker 02, der er koldrøget over bøgeflis, så den har fået en røget smag med en let sødmefuld røgduft.

”Vi ønsker at give danskerne en smagsoplevelse, de husker, og som gør dem nysgerrige efter at prøve nye oste. I de nye Mesterstykker gemmer sig nogle helt særlige smagsnuancer, som vi glæder os til at præsentere for gæsterne. Måske bliver de overrasket og finder nye favoritter blandt de mange smagsprøver, som ostevognen tilbyder. Hvis en eller flere af ostene falder i gæsternes smag, har de mulighed for også at købe dem med hjem, direkte fra ostevognen,” siger Anette Boye fra Riberhus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Riberhus byder på smagsoplevelser og nye oste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER